طراحی اپلیکیشن موبایل

طراحی اپلیکیشن موبایل چیست؟

با توجه به بازار رقابتی امروزه ، هر کسب و کاری که به فکر پویایی و به روز بودن باشد ،نیاز مندطراحی سایتیاطراحی اپلیکیشن موبایلبرای حرفه و کسب و کار خود می باشد تا بتواند در بازار دیجیتال از سایر رقبای خود پیشی بگیرد.

در بازاریابی اینترنتی این یک امر مشخص است که هر کسب و کاری در حوزه ه ای پیشگام باشد می تواند از مزیت رقابتی پیشرو بودن درکسب و کار استفاده و سهم خوبی از بازار را کسب نماید.

اما پیش ازطراحی اپلیکیشن موبایلدر هر کسب و کاری نیازمند مطالعه درست بازار و انتخاب تیم برنامه نویسی موبایل مناسبی می باشد تا طراحی و توسعه اپلیکیشن و سیستم نرم افزاری آن به نحو احسن صورت پذیرد.

طراحی اپلیکیشن موبایل چیست؟

با توجه به بازار رقابتی امروزه ، هر کسب و کاری که به فکر پویایی و به روز بودن باشد ،نیاز مندطراحی سایتیاطراحی اپلیکیشن موبایلبرای حرفه و کسب و کار خود می باشد تا بتواند در بازار دیجیتال از سایر رقبای خود پیشی بگیرد.

در بازاریابی اینترنتی این یک امر مشخص است که هر کسب و کاری در حوزه ه ای پیشگام باشد می تواند از مزیت رقابتی پیشرو بودن درکسب و کار استفاده و سهم خوبی از بازار را کسب نماید.

اما پیش ازطراحی اپلیکیشن موبایلدر هر کسب و کاری نیازمند مطالعه درست بازار و انتخاب تیم برنامه نویسی موبایل مناسبی می باشد تا طراحی و توسعه اپلیکیشن و سیستم نرم افزاری آن به نحو احسن صورت پذیرد.

طراحی اپلیکیشن موبایل

انواع طراحی اپلیکیشن موبایل:

  • طراحی اپلیکیشنموبایلخدماتی
  • طراحی اپلیکیشن موبایل فروشگاهی
  • طراحی اپلکیشنموبایلتاکسی یاب
  • طراحی اپلیکیشنموبایلآموزشی
  • طراحی اپلیکیشنموبایلبازاریابی و ویزیتوری
  • طراحی اپلیکیشنموبایلمدرسه
  • طراحی اپلیکیشن موبایل رستوران
  • طراحی اپلیکیشن موبایل مشاور املاک
  • و.

استانداردهای طراحی اپلیکیشن موبایل:

در طی مراحل توسعه ی یک اپ موبایل، شما با مسائل و فاکتور هایی مانند طراحی گرافیکی مناسب(یو آی)، کدنویسی منطقی کارا، زمان ساخت و طراحی ، استفاده از متدولوژی توسعه، تکنولوژیساخت اپ موبایل، استاندارد های توسعه، مستند سازی محصول و ارائه ی آن محصول به بازار های محلی و جهانی روبرو هستید. ما برای تمام این فاکتور ها به شما راهکار ارائه می دهیم. قابل ذکر است که در این تجارت، می توان از روش های مختلفی برای ساخت اپ های موبایلی استفاده نود. تکنولوژی هایی مانندکوردو(cordovo)،فون گپ(PhoneGap)،یونیک(Ionic)،متئور(Meteor)وSl4Aو یا استفاده از روش های استاندارد، انتخاب هایی هستند که باید با توجه به تجربه و نوع محصول، به آنها دست یازید. همچنین شرکت پردو با توجه به استاندارد های مختلفطراحی گرافیکی اپلیکیشنموبایل، همیشه کوشیده است تا بهترین ها را برای شما به ارمغان بیاورد. در حال حاظر یکی از بهترین و شاخص ترین این استاندارد ها، روشمتریال دیزاین(Material Design) می باشد که البته جزو اصول طراحی و ساخت ما قرار گرفته است.شرکت طراحی اپلیکیشنپردو در دو بخش درطراحی اپلیکیشن موبایلفعالیت می نماید که با کلیک بر روی هر بخش به صفحه مربوط هدایت می شوید.

مراحل طراحی اپلیکیشن موبایل:

اگر یک ایده فوق العاده برای ساخت اپلیکیشن در مغز خود دارید و نمی دانید که چگونه آن را پیاده سازی کنید، با ما همراه باشید تا مراحل ساخت اپلیکیشن را به شما بیاموزیم.

1:در این گام بدون استفاده از تکنولوژی، فقط با یک قلم و کاغذ به سوالات زیر پاسخ دهید:

  • اپلیکیشن دقیقا چه کاری انجام می دهد؟
  • چگونه می خواهید نظر کاربران را جلب کنید؟
  • با این اپلیکیشن چه مشکلی حل می شود؟
  • چگونه زندگی مردم را ساده تر می کند؟
  • چگونه می خواهید اپلیکیشن خود را به بازار عرضه کنید؟

شما اگر نتوانید اهداف خود را به وضوح مشخص کنید، در هر کسب وکاری شکست خواهید خورد.

2: ایده های خود را طراحی کنید.

نه! هنوز نمی توانید کامپیوتر خود را روشن کنید. باید طرح هایی را که در ذهن دارید، طراحی کنید. به طور مثال مشخص کنید، می خواهید از تبلیغات درون اپلیکیشن استفاده کنید یا خیر. آیا برنامه را رایگان عرضه می کنید یا پولی. همچنین می توانید گزینه ای برای پرداخت های درون برنامه ای ارائه دهید. مطمئن شوید، ایده ها را به خوبی طراحی کرده اید.

3: جستجو و تحقیق هر چه بیشتر

حالا می توانید کامپیوتر خود را روشن کنید. شما باید تا می توانید درباره ایده اپلیکیشن خود تحقیق کنید. می دانم که فکر می کنید ایده بسیار خوبی دارید، اما کمی جستجو کنید، احتمالا کسی قبلا آن را امتحان کرده باشد. حالا شما دو راه دارید. یکی اینکه بدون بررسی رقیب، ایده خود را عملی کنید و احتمالا تا دو یا سه سال دیگر یکی از شما، نابود شود؛ یا اینکه نقاط ضعف و قوت رقیب را بررسی کنید. نظرات کاربران را درباره آن بخوانید و از این اطلاعات به نفع خود استفاده کنید. حالا با اطلاعات جدیدی که کسب کرده اید، گام های یک و دو را دوباره انجام دهید.

پس از اصلاح ایده خود، در اینترنت جستجو کنید و مطمئن شوید که ایده شما امکان پذیر است. محدودیت های کپی رایت و . را بررسی کنید تا وقتتان صرف یک ایده غیرممکن نشود.

در آخر تمرکز خود را روی بررسی فروش و بازاریابی بگذارید. مشخص کنید، چگونه می خواهید از اپلیکیشن خود درآمد کسب کنید؟ بازار هدف شما کدام گروه هستند؟ کودکان، نوجوانان، معلمان، بازیگران و یا هر گروه دیگر. با مشخص شدن بازار هدف می توانید ایده خود را دقیق تر کنید.

4:Wireframe

در این گام باید یک راهنمای تصویری کامل از اپلیکیشن خود طراحی کنید. با این کار ایده شما روشن تر و ملموس می شود.

5:Back Endاپلیکیشن خود را مشخص کنید.

در این مرحله شما باید سرورها،APIها و نمودارهای داده خود را مشخص کنید. ضروری است که نمودارها واضح باشند، چون در طول پروژه از آنها به عنوان دستورالعمل استفاده خواهید کرد.

6: مدل خود را بررسی کنید.

نسخه پیش نمایش اپلیکیشن خود را در اختیار دوستان، خانواده و هر کسی که می خواهید قرار دهید تا نقاط ضعف اپلیکیشن را بفهمید. وقت خود را با افرادی که می گویند "وای، عجب کار بی نقصی" تلف نکنید. هدف در این مرحله، نهایی کردن ساختار برنامه است.

7: ساختن.

شما می توانید ساخت اپلیکیشن را شروع کنید. سرورها، پایگاه های داده و API ها را تنظیم کنید. فراموش نکنید بازخوردی که در گام قبل گرفتید را در اپلیکیشن منعکس کنید.

8: طراحی رابط کاربری.

در این مرحله طراحان، رابط گرافیکی اپلیکیشن را طراحی می کنند. رابط کاربری بخش بسیار مهمی از اپلیکیشن است. شما باید با طرح ها، بیننده را جذب کنید. دقت کنید که رابط کاربری باید بر اساس سلایق بازار هدف باشد، نه بر اساس سلیقه خودتان!

9: تست اپلیکیشن.

در این قسمت شما باید عملکرد اپلیکیشن را چه از لحاظ ساختاری و چه از لحاظ رابط کاربری تست کنید. شما باید تست های زیادی را انجام دهید تا مطمئن شوید تمام قسمت های اپلیکیشن به درستی کار می کند.PixateوProto.ioبسترهای خوبی برای تست اپلیکیشن شما هستند. آنها به شما کمک خواهند کرد تا تمامی لایه ها، تعاملات و طراحی های اپلیکیشن خود را بررسی کنید.

10: اصلاح و تنظیم.

اکنون که اپلیکیشن شکل کامل خود را پیدا کرده باید به عقب برگردید و دوباره اپلیکیشن را بررسی کنید. از همان افرادی که قبلا اپلیکیشن را نقد و بررسی کرده بودند بخواهید دوباره آن را مشاهده کنند و انتقادات خود را مطرح کنند. در نهایت هر تغییر دیگری را که فکر می کنید لازم است، انجام دهید.

11: تست نسخه بتا.

حالا شما باید برنامه را در یک محیط واقعی تست کنید. شما به راحتی می توانید اپلیکیشن خود را در دستگاه های مختلف تست کنید. اگر اپلیکیشن اندروید است، شما می توانید به راحتی آن را در دستگاه های اندرویدی مشاهده و بررسی کنید. اگر اپلیکیشن ios است، نیاز به استفاده از پلتفرمی به نامTestFlightخواهید داشت.

12: اپلیکیشن خود را منتشر کنید.

اکنون که اپلیکیشن خود را ساختید باید آن را منتشر کنید. امیدوارم با ساخت این اپلیکیشن یک مشکل بزرگ را حل کرده باشید. شما به راحتی می توانید اپلیکیشن خود را به فروشگاه اندروید اضافه کنید. اپلیکیشن شما بلافاصله درGoogle Playقرار خواهد گرفت. اگر بخواهید اپلیکیشن خود را در فروشگاه اپل منتشر کنید، اپلیکیشن شما توسط تیم اپل بررسی خواهد شد و شاید بتوانید آن را درApp Storeنیز مشاهده کنید.

اگر شما در مورد اپلیکیشن خود روی دستگاه های مختلف نگرانی دارید، می توانید ابتدا آن را درPre-Appsمنتشر کنید. این کار به شما کمک می کند تا از سازگاری اپلیکیشن خود با دستگاه های مختلف اطمینان حاصل کنید.

اما این پایان کار نیست! شاید بتوان گام سیزدهم رابازاریابیدر نظر گرفت. برای اینکه بتوانید اپلیکیشن خود را به فروش بالایی برسانید، باید برنامه هایی برای بازاریابی نیز داشته باشید.

مراحل طراحی اپلیکیشن موبایل چیست؟

خدمات و امنیت در یک اپلیکیشن همراه بانک چگونه است؟

برنامه نویسی اندروید با نرم افزار اندروید استودیو

با بهترین برنامه های اندروید در سال 2019 آشنا شوید

معرفی انواع اپلیکیشن موبایل

ساخت اپلیکیشن موبایل بدون نیاز به دانش برنامه نویسی

معرفی برنامه های کاربردی برای اندروید که مورد نیازتان است

اپلیکیشن ,طراحی ,های ,بازار ,کسب ,موبایل ,خود را ,اپلیکیشن خود ,می توانید ,اپلیکیشن موبایل ,طراحی اپلیکیشن ,طراحی اپلیکیشن موبایل ,اپلیکیشن موبایل چیست؟ ,کاری نیازمند مطالعه ,برنامه نویسی موبایل

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


اس ام اس سیتی مطالب اینترنتی Barbara's collection comtheytisea دانلود سرا barati534 مطالب اینترنتی ناودون مبلمان بردبارتهران
دزدگ