برنامه نویسی اندروید با نرم افزار اندروید استودیو

طراحی اپلیکیشن موبایل بهترین راه هدایت کاربران و مشتریان خود به سمت انجام دادن اهداف کسب و کارتان با موبایل است. در این نوشته می خواهیم توجه شما را بهبرنامه نویسی اندروید با نرم افزار اندروید استودیو جلب کنیم.

برنامه نویسی اندروید با نرم افزار اندروید استودیو

طراحی اپلیکیشن موبایل بهترین راه هدایت کاربران و مشتریان خود به سمت انجام دادن اهداف کسب و کارتان با موبایل است. در این نوشته می خواهیم توجه شما را بهبرنامه نویسی اندروید با نرم افزار اندروید استودیو جلب کنیم.

نرم افزار اندروید استودیو چیست ؟

برای برنامه نویسی در بیشتر زبان ها، شما نیاز به یک محیط نرم افزاری به نام IDE یا "محیط مجتمع توسعه" دارید. رایج ترین IDE برای توسعه اندروید Android Studio است، که به طور مستقیم از گوگل ارائه شده است.

یک IDE چیزی است که به شما UI اصلی را ارائه می دهد تا کد را در آن وارد کنید (طبیعتاً نمی توانید شروع به نوشتن در دفترچه یادداشت و یا تایپ در Notepad نمایید). این محیط نکاتی را که شما اشتباه می کنید نشان می دهد، پیشنهادات را ارائه می دهد و به شما اجازه می دهد تا کارهای خود را به راحتی انجام دهید و آزمایش کنید. این محیط همچنین فایل هایی را که نیاز دارید ایجاد می کند، طرح های پایه ای را ارائه می دهد و به طور کلی باعث صرفه جویی زیادی در زمان و تلاش شماست.

در مورد نرم افزاراندروید استودیو مهمترین ویژگی این است که به طور خاص برای برنامه نویسی و توسعه برنامه نویسی اندروید طراحی شده است (بر خلاف دومین گزینه محبوب یعنی Eclipse). این در واقع بدان معنی است که هنگامی که شما نرم افزار را دانلود می کنید، همه جزئیات مومش را نیز دریافت خواهید کرد، از قبیلAndroid SDK (مجموعه ابزارهای لازم از جمله خود پلت فرم اندروید) وAndroid Virtual Device که شبیه ساز بوده و می توانید برنامه هایتان را با آن آزمایش کنید. هنگام نصب مطمئن شوید که تیک ها را به منظور تایید این که این اجزاء اضافی را می خواهید، فعال کرده اید. البته بعداً می توانید آنها را به صورت دستی اضافه کنید، اما این کار دردسر بیشتری دارد.

همانطور که اشاره شد، بعضی از گزینه ها هم به جای Android Studio وجود دارد. Eclipse یک IDE قدیمی تر است که می تواند برای توسعه سایر موارد (مانند برنامه های iOS) مورد استفاده قرار گیرد و به طور کلی انعطاف پذیرتر است. این برای شروع کار مبتدی ها، بیش از حد مشکل به نظر می رسد و چندان برای تازه کارها مانوس نیست. یکی دیگر از گزینه ها Basic4Android است. Basic4Android یک IDE است که به شما اجازه می دهد کد برنامه های اندروید را با زبان برنامه نویسی BASIC بنویسید. این امر باعث می شود که همه چیز به سادگی و به روش های دیگری نیز گسترش پیدا کند و بر پیشرفت سریع تمرکز دارد.
گزینه های دیگر نیز وجود دارد، مانند Unity3D و بسیاری برنامه های متعدد دیگر، که هر کدام دارای نقاط قوت و ضعف خاص خود هستند که بسته به آنچه که در حال برنامه ریزی برای ساختن آن هستید، ممکن است به کارتان بیاید. به هر حال، به خاطر ساده بودن، ما روی Android Studio متمرکز هستیم؛ زیرا این روش اصلی برای ساخت و طراحی اپلیکیشن های اساسی و تقریباً استاندارد، در این صنعت است. اگر فکر می کنید که ممکن است روزی تجارتتان را بفروشید، اگر می خواهید خود را انعطاف پذیر تر کرده و کنترل دقیق تری روی آن داشته باشید یا اگر مایل به تبدیل شدن به یک توسعه دهنده حرفه ایاپلیکیشن موبایلهستید، به این ابزار نیاز دارید.

مراحل برنامه نویسی اندروید

تنظیم نرم افزار اندروید استودیو :

تا همین جا که شما Android Studio را نصب کرده اید، اولین گام جدی برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس را برداشته اید ! بسیاری از مردم فقط تا اینجا پیش می آیند و بعد از چندین ماه که این نرم افزار را در کامپیوتر خود نصب می کنند، هر بار که آن را در منوی شروع می بینند، احساس گناه می کنند. در نهایت آنها بنا به هر دلیلی آن را حذف کرده و به همین ترتیب تمام قضیه متاسفانه به پایان می رسد. شما مانند آنها نباشید. اکنون زمان برخی اقدامات مثبت بیشتر است!

قبل از اینکه شروع به کار کنید، برای اینکه بتوانید از Android Studio استفاده کنید، باید جاوا را روی دستگاه خود نصب کنید. به طور خاص، شما نیاز به نصب برنامه توسعه جاوا (JDK) دارید. در واقع جاوا زبان برنامه نویسی ای است که شما برای ساخت برنامه های خود از آن استفاده می کنید. لذا باید JDK را نصب کنید تا اندروید استودیو بتواند کد شما را تفسیر و کامپایل کند (کامپایل کردن به معنی تبدیل کد به چیزی است که برای CPU قابل درک است،ریعنی زبان ماشین).فقط کافی است دانلود کرده و دستورالعمل های نصب را دنبال کنید.

حالا شما می توانید بر روی اندروید استودیو کلیک کنید تا آن را راه اندازی کنید. هنگامی که آن باز می شود، با یک منو روبرو می شوید که در آن می توانید شروع به کار کرده و یا برخی از گزینه ها را پیکربندی کنید. چیز فوق العاده این است که همه چیز برای شما در این مرحله آماده استفاده است، اگرچه ممکن است بخواهید کمی بیشتر با مدیریتSDK (Configure > SDK Manager) آشنا شوید، چیزی که در آن شما SDK خود را برای پشتیبانی از نسخه های جدیدتر و همچنین دانلود چیزهایی مانند نمونه کدها یا پشتیبانی از Google Glass خواهید داشت. اما اگر اندروید استودیو می گوید چیزی را از دست خواهید داد، اکنون نگران نباشید، چرا که احتمالاً جایی در آینده باید برای پیدا کردن آن قدم بردارید.

بنابراین، هنگامی که از Android Studio برای ایجاد برنامه های خود استفاده می کنید، سه چیز اصلی وجود دارد :

  • خود اندروید استودیو که یک IDE است و برای شما یک رابط کاربری خوب برنامه نویسی فراهم می کند.
  • کدی که در جاوا نوشته اید و لحظاتی قبل نصب کرده اید.
  • و SDK که شما از طریق کد جاوای خود و به منظور انجام کارهای نوع اندروید، به آن دسترسی خواهید داشت.

اگر همه اینها برایتان کمی پیچیده و دشوار است، خوب، شما در این راه تازه کار هستید.

سخن آخر در مورد نرم افزار اندروید استودیو :

اندروید استودیو در طول چند سال گذشته روز به روز قوی تر شده و ویژگی هایی مانند طراح بصری و سیستم پیشنهادات که باعث می شود پردازش یکنواخت تر و شفاف تر باشد به آن اضافه شده است. پس ارزشش را دارد، حتی اگر سختی راه جلوی پیشرفت سریع ما را بگیرد، سراغ زبان برنامه نویسی جاوا برویم و برای توسعه اپلیکیشن اندروید از آن استفاده کنیم.

مراحل طراحی اپلیکیشن موبایل چیست؟

خدمات و امنیت در یک اپلیکیشن همراه بانک چگونه است؟

برنامه نویسی اندروید با نرم افزار اندروید استودیو

با بهترین برنامه های اندروید در سال 2019 آشنا شوید

معرفی انواع اپلیکیشن موبایل

ساخت اپلیکیشن موبایل بدون نیاز به دانش برنامه نویسی

معرفی برنامه های کاربردی برای اندروید که مورد نیازتان است

اندروید ,برنامه ,استودیو ,های ,نرم ,نویسی ,اندروید استودیو ,برنامه نویسی ,نرم افزار ,است که ,افزار اندروید ,افزار اندروید استودیو ,زبان برنامه نویسی ,برنامه نویسی اندروید ,برای برنامه نویسی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


شهاب فا فروش دوربین مداربسته Lotus FLower مطالب اینترنتی دانلود رایگان فتو سنتر ((خانواده سلامت)) سایت ری لاو مطالب اینترنتی محال وابسته
دزدگ