‫اپلیکیشن ساز - ساخت اپلیکیشن موبایل بدون نیاز به برنامه نویسی‬lrm;

اگرشما هم علاقه زيادي به ساخت اپليکيشن موبایل براي سايت خود و يا کسب و کار خود داريد و وقت کافي براي يادگرفتن زبانهاي برنامه نويسي ديگر را نداريد و يا اين کار در تخصص شما نيست اين مطلب را بخوانيد تا شما را با يکي ديگر از کارهايي که در دنياي ديجيتال ساده شده اند آشنا سازيم.

‫اپلیکیشن ساز - ساخت اپلیکیشن موبایل بدون نیاز به برنامه نویسی‬lrm;

اگرشما هم علاقه زيادي به ساخت اپليکيشن موبایل براي سايت خود و يا کسب و کار خود داريد و وقت کافي براي يادگرفتن زبانهاي برنامه نويسي ديگر را نداريد و يا اين کار در تخصص شما نيست اين مطلب را بخوانيد تا شما را با يکي ديگر از کارهايي که در دنياي ديجيتال ساده شده اند آشنا سازيم.

مراحل کلی برای ساخت اپلیکیشن موبایل :

مشخص کردن ایده :

در ابتدای امر شما باید ویژگی ها و مزیت های کسب و کار اینترنتی خود را نسبت به سایر اپلیکیشن های دیگر مشخص نمایید، این مزایا هر چقدر مهم تر و تاثیر گذار تر باشند اثر بیشتری در سرعت رشد شما خواهند داشت در طراحی یک اپلیکیشن سهل کردن هر چه بیشتر خرید کاربر و کمک بیشتر در راهنمایی خرید او و آسانی فرآیند خرید مواردی است که بسیار موثر در افزایش محبوبیت اپلیکیشن شما خواهد بود.

پیاده سازی ظاهر اپلیکیشن:

بعد از آنکه ظاهر طراحی گرافیکی اپلیکیشن انجام گشت. نوبت به برنامه نویسی front اپلیکیشن می رسد.در این مرحله ظاهر گرافیکی اپلیکیشن به صورت کد زنی کاملا منطبق بر ظاهر طراحی شده اولیه آن طراحی خواهد گشت. بعد از آنکه وبسایت به صورت کامل پیاده سازی شد و تست تجربه کاربری گرفت نوبت به برنامه نویسی back-end نرم افزار فروشگاه اینترنتی می رسد.

مشخص کردن طرح:

بعداز آنکه شما مزیت ها و قابلیت های کلی نرم افزار خود را مشخص کردید یا خودتان دست به کار شده و با قلم به طور کامل جزئیات اپلیکیشن خود را بر روی برگه پیاده سازی می نمایید و یا آنکه برای انجام هر چه اصولی تر این کار با یک شرکت طراحی و ساخت اپلیکیشن تماس گرفته و با آنان قرار ملاقات می گذارید تا آنان طراحی وایرفریم طرح شما را بر عهده بگیرند. فرآیند بیشتر شرکت ها به این گونه است.

برنامه نویسی:

در این مرحله ابتدای امر تیم برنامه نویسی دیتابیس نرم افزار را متناسب با ظاهر و اطلاعات و جزئیات آن طراحی می نمایند و بعد از آن روابط میان آن ها را مشخص کرده و سپس شروع به api نویسی های نرم افزار برای پویا و داینامیک سازی برای ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اندروید شما می نمایند. برنامه نویس های front-end از api ها طراحی شده در نرم افزار بهره برده و کل اپلیکیشن را پویا می نمایند.​

طرح گرافیکی اولیه:

در این گام تیم طراحی تجربه کاربری و ظاهر یا همان تیم ui/ux طراحی اپلیکیشن آنلاین شما را بر عهده می گیرند و شروع به طراحی گرافیکی وساخت اپلیکیشنشما می نماید. وظیفهui/uxکار در این مرحله این است که با استفاده از نرم افزار های مرسوم گرافیکی و تجربه کاربری نظیر اسکتچ و فوتوشاپ ظاهر اپلیکیشن شما را طراحی کند.این بخش از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چرا که نمیانگیر فضای کلی اپ شماست.

پشتیبانی:

بعد از آنکه طراحی اپلیکیشن شما به پایان رسید. نوبت به تست نرم افزار در حالات مختلف است نرم افزار بر اساس تعداد کاربر و حالات مختلف تست شده و بعد از آنکه تمامی تست و ایرادات آن رفع گردید. در آخر جلسه ای با حضور مشتری برگزار شده و به طور کامل نحوه کار و بخش های مختلف نرم افزار برای او توضیح داده خواهد شد.

مراحل کلی برای ساخت اپلیکیشن موبایل - اپلیکیشن ساز

روش های مختلف برای ساخت اپلیکیشن موبایل :

برای ساخت اپلیکیشن اختصاصی خودتان، روش های مختلفی می توانید در پیش بگیرید که در این بخش هر کدام را بصورت مختصر بررسی می کنیم.

روش اول : استخدام برنامه نویس های حرفه ای

یک برنامه نویس حرفه ای مسلط به زبان برنامه نویسی جاوا برای برنامه نویسی اندروید و یک برنامه نویس حرفه ای مسلط به زبان برنامه نویسی سویفت برای برنامه نویسی iOS نیاز خواهید داشت . حقوق ماهیانه هر یک از این برنامه نویس ها حداقل ۵ میلیون تومان خواهد بود و ساخت اپلیکیشن، بر حسب پیچیدگی آن از دو ماه تا چهار ماه ممکن است طول بکشد.

در این روش، اپلیکیشن شما در کوتاه ترین زمان ساخته می شود و شما بعد از لانچ اپلیکیشن می توانید تغییرات مورد نظرتان را بلافاصله در اپلیکیشن اعمال کنید یا باگ های بوجود آمده را در کمترین زمان برطرف کنید ولی هزینه زیادی را بابت این کار پرداخت خواهید کرد.

اگر پایه اصلی کار و ایده شما روی اپلیکیشن است، (مانند اسنپ یا زودفود) اقدام به جذب برنامه نویس کنید.

روش دوم: برون سپاری به یک شرکت بزرگ

شرکت های بزرگ برنامه نویسی، برنامه نویسان باتجربه و متخصص بسیاری را در استخدام خودشان دارند و تجربیات بسیار ارزشمندی در زمینه ساخت اپلیکیشن های مختلف کسب کرده اند. ولی هزینه برون سپاری به این شرکت ها معمولا بسیار بیشتر از استخدام برنامه نویس توسط خودتان است. ضمن اینکه اگر بعد از تحویل اپلیکیشن ، باگ هایی در آن بوجود آید یا درخواست تغییراتی در آن داشته باشید، ممکن است اعمال تغییرات مورد نظر شما تا چند هفته طول بکشد. چون این شرکت ها همزمان روی چندین پروژه بزرگ کار می کنند و فرصت کافی برای رسیدگی به اشکالات بوجود آمده در پروژه های قبلی را ندارند و همچنین هماهنگی بین بخش های مختلف شرکت ممکن است زمان بر باشد.

تنها در صورتی که یک سازمان دولتی هستید، یا تمام ویژگی های اپلیکیشن موردنظرتان را می شناسید و یا اگر یک اپلیکیشن بسیار پیچیده و تخصصی می خواهید، اقدام به برون سپاری به شرکت های بزرگ برنامه نویسی کنید.

روش سوم: برون سپاری به شرکت های کوچک

شرکت های کوچک برنامه نویسی که در این کار تازه وارد نیستند و تجربیات قابل قبولی دارند، یکی از گزینه های شما برای ساخت اپلیکیشن موردنظرتان است. شرکت های برنامه نویسی به اندازه کافی چابک هستند که در زمانی که به کمک آن ها نیاز دارید، به سرعت به خواسته های شما پاسخ دهند و از طرف دیگر هزینه های آن ها در حد استخدام برنامه نویس یا برون سپاری به شرکت های بزرگ نیست.

روش چهارم: برون سپاری به فریلنسرها

فریلنسرها کسانی هستند که به صورت مستقل برنامه نویسی می کنند. شما می توانید در تلگرام، اینستاگرام یا سایت هایی مثلپونیشافریلنسرهای موردنظرتان برای ساخت اپلیکیشن را پیدا کنید.

فریلنسرها معمولا با قیمت های پایین تری کار می کنند ولی اغلب آن ها برنامه نویس های حرفه ای و باتجربه ای نیستند و ممکن است بعدها مشکلاتی از نظر امنیتی یا دیتابیس برای اپلیکیشن شما پیش آید. همچنین ممکن است فریلنسرها تعهدی برای پشتیبانی های بعدی اپلیکیشن شما نداشته باشند.

روش پنجم: استفاده از اپ سازها

اپ سازها اولین بار توسط دانشگاه MIT برای آشنایی دانشجویان و برنامه نویس ها با کارکردها و نحوه عملکرد اپلیکیشن های موبایل عرضه گرید ولی بعدها توسط شرکت ها برای طراحی، ساخت و فروش اپلیکیشن استفاده شد. وبسایت های مطرح اپلیکیشن ساز در ایران عبارتند از:پازلیواپساز

مزیت نسبی اپ سازها قیمت ارزان تر و سرعت بالا در ساخت اپلیکیشن است. به کمک اپلیکیشن سازها می توانید با کمی آموزش دیدن، یک اپلیکیشن با قابلیت های پایه را پیاده سازی کنید. ولی باید بپذیرید که اپلیکیشن شما وما بهینه نیست (چون از یک روش از پیش آماده و یکسان برای همه استفاده می شود)، محدود به چارچوب مشخصی هستید و نمی توانید هر قابلیت و طرحی که به ذهنتان می رسد را در این چارچوب پیاده سازی کنید و بعدها در صورت رشد و پیشرفت اپلیکیشنتان به دلیل محدودیت در چارچوب اپ سازها نمی توانید اپلیکیشن را به شرکت یا برنامه نویس دیگری بسپارید.

اگر بودجه بسیار محدودی در حد یک یا دو میلیون تومان دارید و می خواهید با کمترین هزینه، ایده خود را امتحان کنید، اپ سازها می توانند گزینه مناسبی باشند.

همچنین اگر اپلیکیشن شما یک اپ رایج مثل خبرخوان سازمانتان است و در اپلیکیشن خودتان نوآوری ویژه ای ندارید و قرار هم نیست داشته باشید، اپ سازها می توانند گزینه خوبی برای شروع کار باشند.

ساخت اپلیکیشن موبایل بدون نیاز به دانش برنامه نویسی چگونه است؟

ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی موضوعی است که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در شرایطی که استفاده از گوشی های هوشمند رو به افزایش است به مدد طراحی اپلیکیشن بدون کدنویسی شما می توانید با صرف زمان کوتاه، بدون دانش برنامه نویسی و در عین حال مقرون به صرفه، اپلیکیشن خود را بسازید.

این اپلیکیشن ساز ها طراحی، انتخاب قابلیت ها، تولید محتوای اپلیکیشن موبایل و انجام تنظیمات را به اختیار شما می گذارند و خیلی سریع می توانید اپلیکیشن را منتشر کنید.

ساخت اپلیکیشن موبایل بدون نیاز به دانش برنامه نویسی - اپلیکیشن ساز

از چه برنامه هایی برای ساخت اپلیکیشن موبایل ( اپلیکیشن ساز ) استفاده می شود؟

برایساخت اپلیکیشن موبایل بدون داشتن دانش برنامه نويسي سايت ها و برنامه هاي زيادي وجود دارند:

  • Infinite Monkeys
  • Buzztouch
  • Appsbar
  • Runrev Livecode
  • Telerik Icenium
  • و AppMakr

سرويس هايي هستند که به آساني مي توانيد "اپ" خود را با آن ها بسازيد.

چرا ساخت اپلیکیشن موبایل می تواند برای کسب و کار شما کاربردی و مفید باشد؟

اگر سری به اپ استور (App Store)، گوگل پلی استور (Google Play Store) یا سایر منابعی که امکان دانلود اپلیکیشن های موبایل را فراهم می کنند بزنید، متوجه خواهید شد که تعداد و تنوع برنامه های موبایلی چقدر افزایش یافته است. اپلیکیشن های موبایل به شیوه های مختلفی می توانند نیاز های کاربران را برطرف کنند و از سوی دیگر برای توسعه دهنده خود درآمدزایی داشته باشند.برخی از این فواید عبارتند از:

  • افزایش مشتری در سراسر جهان :با ساخت اپلیکیشن توانایی این را می یابید که در هرنقطه از کشور یه جهان هستید بازاریابی گسترده ای را شروع کنید هم در کشور خودتون و هم در سراسر جهان که نتیجه آن افزایش مشتری می باشد.
  • به نمایش گذاشتن محصولات :با ساخت اپلیکیشن می توانید تصاویر تمامی محصولات خود را در دسته بندی های مختلف به سهولت در اختیار کاربران و بازدید کنندگان هدف خود قرار دهید و از این رو سبکی نوین در ارائه و فروش محصولات و خدمات خود به کار بگیرید.
  • کسب درآمد بالا :با ساخت اپلیکیشن به راحتی می توانید به صورت مجازی کار کنید و محصولات، خدمات خود را به راحتی فروش و یا ارائه بدهید در نتیجه درآمد شما افزایش پیدا می کند.

ساخت اپلیکیشن موبایل بدون نیاز به دانش برنامه نویسی‬lrm; - اپلیکیشن ساز

نتیجه گیری:با توجه به تحقیقات ، پیش بینی می shy;شود تا سال ۲۰۲۰ حدود ۹۰ درصد کاربران ، برای استفاده از اینترنت ، از موبایل استفاده کنند. در نتیجه با داشتن این اطلاعات، استفاده از اپلیکیشن موبایل به سرعت در حال رشد است. درحال حاضر مردم برای خرید به سمت فروشگاهی shy;هایی می shy;روند که فرایند خرید از آن ها آسان باشد. از این رو ساخت اپلیکیشن موبایل به صورت رایگان ( اپلیکیشن ساز ) کمک زیادی به این افراد می shy;کند و شما می توانید اپلیکیشن مورد نظر خود را به صورت کاملا رایگان بسازید.

مراحل طراحی اپلیکیشن موبایل چیست؟

خدمات و امنیت در یک اپلیکیشن همراه بانک چگونه است؟

برنامه نویسی اندروید با نرم افزار اندروید استودیو

با بهترین برنامه های اندروید در سال 2019 آشنا شوید

معرفی انواع اپلیکیشن موبایل

ساخت اپلیکیشن موبایل بدون نیاز به دانش برنامه نویسی

معرفی برنامه های کاربردی برای اندروید که مورد نیازتان است

اپلیکیشن ,های ,برنامه ,ساخت ,ها ,کار ,ساخت اپلیکیشن ,برنامه نویسی ,برنامه نویس ,اپلیکیشن موبایل ,خود را ,ساخت اپلیکیشن موبایل ,دانش برنامه نویسی ,زبان برنامه نویسی ,برای برنامه نویسی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


مطالب اینترنتی ساخت انواع دکل مخابراتی ( دکل مهاری ، دکل خودایستا ، دکل منوپل ) ممنونم که میخونید. اینجا همه چی هست Franklin's game مرجع خبری روزانه دیلی مگ هاست و سرور اختصاصی و اشتراکی لوازم الکترونیکی آک بند پ﮼پارس‌وب‌گروه‌آوایِ‌شبانه آموزش حذف frp موبایل
دزدگ